11. joulukuuta 2011

They've got catfish on the table

Onpas ollut hektistä aikaa kun ei edes koneella ehdi kirjoitella sen suurempia!

Vielä olis muutama päivä koulua ja yksi tentti edessä. Kohta alkaa joululoma ja mitä se tarkoittaa: ylitsevuotavasti aikaa keskittyä sisustuksen kaikenmoisiin muotoihin ja kaiken maailman turhanpäiväiseen unelmointiin, suunnitteluun ja etsimiseen. Voi katsella paljon leffoja ja voi vain olla ja valvoa myöhään. Voi avata kaikki lukot päästä ja tehdä aivan jotain muuta kuin aina-niin-järkeviä kouluhommia. Ja kyllä jotain pientä puolikasta rohkeaakin pitää sitte johonkin päivään lisätä, pitää vaan keksiä mitä :) 

pistin linnutkin lentelemään, vihdoin on jouluvalot ikkunassa!

Eilinen, tai oikeastaan edellispäivä, tuo perjantai oli samalla niin ihanan lämmin ja samalla hyvin väsynyt ja levoton. Aamulla oli hirveä väsy ja päivällä sitte ku piti tiettyyn kellonaikaan mennessä soittaa eräs puhelu, ja tietysti kaikki kerrat tuuttasi vaan varattua, ni päätin että otan ilon irti ja kun kerran oli tunti aikaa, pistin herätyskellon soittamaan kymmenen minuutin välein, nukuin hetken ja yritin soittaa taas, ja nukuin taas seuraavat 10 minuuttia. Tätä sitten jatkuikin kokonaisen tunnin verran.. Ja kyllähän sieltä vastattiinkin, viis minuuttia ennen määräajan umpeutumista!

Onneksi ilta sitten korvasi koko nuutuneisuuspäivän: illalla vietettiin ihanassa porukassa pikkujouluja, ai että tuli hyvä mieli ku näki taas vanhan ryhmärämän koossa! Ihana, rento tunnelma ja mahtavia juttuja, voi näitä lisää!<3


Tajusin tässä muuten pienen pääni kanssa mietiskellessäni yhden jutun.
Uskomatonta, että oon sepustellu tänne kaikenlaista jo muutaman viikon ajan ja en ole kirjoittanut vielä yhtäkään sanaa sisustamisesta! Sehän kuitenkin oli mulle se main theme, mistä aina unelmoin tehdä blogin! Ehkä tossa loman aikana olis vähän aikaa availla kaikki nuo sadat tallennetut suosikki-sivut ja alkaa niitä täällä jakamaan. Tämä on kuitenkin sellainen asia ja aihealue, jota mietin jatkuvasti ja piirtelen mieleeni suurensuuria suunnitelmia tulevista kodeista ja niiden hauskoista elementeistä. Toivottavasti joskus toteutankin jotain, hehheh.


Kyllä joudutte kärsimään ainakin muutaman klassikkotuotteen ja nettilöydöksen verran!:D
Fiilis on nyt hyvä-huono/en osaa kuvailla, mutta Walking in Memphisia on tullut kuunneltua tänään paljonpaljon, gosh, se on niin kaunis kappale, että pakko laulaa mukana ja tehdä pienimuotoisia kärrynpyöriä sängyn päädystä toiseen (pää osui jo yhteen hyllynkulmaan).

En kuitenkaan jaksa sitä pistää tähän, koska en löydä sitä Youtubesta sen miehen laulamana, millaisena siitä eniten tykästän. pistänpä teille SMG:n Näin minä vihellän matkallani, koska semmoinen fiilis on nyt päällä: kummallinen, surullinen ja myös iloinen ja kutkuttavan omalaatuinen. Mahtava bändi ja mahtava biisi.


2 kommenttia:

  1. Voi kiitos, vielä jäin vähän kaipailemaan kunnon piristäviä jouluvaloja mut noi linnut oli kyllä ihana lisä ikkunaan tähän hätään :>

    VastaaPoista

Aina saa postittaa mietteitä, ideoita ja ajatuksia!
Kaikki otetaan hymyllä vastaan :)