6. joulukuuta 2011

Polkupyörällään voi jopa päästä jotain viittäkymppiä, jos polkee oikein kovaa eikä käytä jarruja

Eilen seitsemän aikaan polkiessani tuhatta ja sataa kohti kauppaa huomasin vesilätäköiden jäätyneen ja asfaltin kimmaltavan varoittavaan sävyyn nastattomille pyöränrenkailleni. Nyt alkaa viimein olla polkupyörälaulut lauleltu tältä vuodelta! Se tietää siis aikaisempaa heräämistä aamuisin..


Eilinen päivä oli kyllä niin toiminnantäytteinen, että tuli vietettyä melkein 12 tuntia pelkästään jalkojen päällä. Töiden jälkeen hiippasin vielä kaverin kanssa Ikeaan nopealle pyörähdykselle, ja siitä sitten vielä jouluvaloja etsimään iltani piristykseksi.

Ja kuinkas viikonloppu sujui?

Itse käväisin lauantaina kurkistamassa Taika-festivaaliin, joka oli järjestetty kansainvälisen vammaisten päivän kunniaksi. Festivaali tarjosi monenlaista taidetta ja siellä esiintyivät mm. punk-yhtye Pertti Kurikan nimipäivät, KAAOS Company-tanssiryhmä ja viittomakielinen rap-artisti Sigmark. Tunnelma paikan päällä oli lämmintä ja katsojia riitti, ja Idän Ellien itämainen tanssiesitys sai minutkin muistelemaan tanssikuvioita ja ihania kolikkohuiveja! Mutta suurin syy paikallaolooni oli illan pääesiintyjä Signmark, joka vetikin hyvän keikan ja sai yleisön, ja varsinkin erään innokkaan pikkupojan lavan edessä oikein innostumaan! 

KAAOS Company


Signmark



Ihanaa nähdä pitkästä aikaa taas sellaista lavaenergiaa, joka innostaa yleisönkin mukaan!


Ja hyvää itsenäisyyspäivää!:)
Minä nyt sitte toteutin uhkaukseni ja oon löhönnyt suurimman osan päivää.
Tuntuu samalla turhalta sekä erittäin mukavalta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aina saa postittaa mietteitä, ideoita ja ajatuksia!
Kaikki otetaan hymyllä vastaan :)