18. tammikuuta 2012

In the City

Kaupungin profiilikuvako se siinä?


Ei, vaan MinusTio:n valmistama teräslangasta valmistettu City Sunday -lehtiteline, jota olen vaaaaltavasti himonnut viimeisen vuoden päivät. Nyt ilokseni ilmoitan, että valkoisen telineen hinta on laskenut muutamalla kympillä Finnish Design Shopissa! Tuotteen ovat suunnitelleet ruotsalaikaksikko Ingrid Svensson ja Olle Wingård.

City Sundayn värivalikoimiin kuuluu valkoinen, keltainen, sininen, vihreä, punainen sekä ehdoton suosikkini: musta. Ja kyllä, olen aika mustavalkoinen persoona.


Hinta ei kuitenkaan laskenut tarpeeksi alas yltämään omaan budjettiini, joten teline taitaa jäädä vielä hetkeksi odottelemaan minua nettikaupan hyllykölle. Tärkein ja ainoa järkevä syy ostamattomuuteeni on se, ettei minulla olisi asunnossani edes tilaa tämän Sundayn pystytykseen. Ehkä sitten joskus palaan asiaan, kun saan kunnollisen olkkarin ja tarpeeksi seinätilaa. Ja se, että musta Sunday ei ole alessa, mutta unelmoidaan nyt pieni hetki tästä kaupunkimaisemasta!



Jos seinälle kiinnitettävä lehtiteline ei innostuta jotakuta, on lehtitelineestä tehty myös lattiamalli nimeltään In The Neighbourhood. Jänskän näköinen päädystä katsottuna, eikö?
Ei paha ole tyhjänäkään käyttää.


2 kommenttia:

  1. Nuo ovat niin hienoja, itsekin käyn aina finnish desgin shopissa näitä kurkkimassa, vaan ei vielä ole löytänyt tietä kotiin :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että löytyy muitakin kurkkijoita! Ja sehän vasta pelottavaa olis, kun yksi tommoinen löytäisi kotiin, ni sitte huomaa, että tarvitsee toisenkin.. :DD

    VastaaPoista

Aina saa postittaa mietteitä, ideoita ja ajatuksia!
Kaikki otetaan hymyllä vastaan :)