19. huhtikuuta 2012

1000 pictures of Pinterest and me





Tiedätkö sen tunteen, kun saa hirveästi mielihyvää jo pelkästä kuvien katselemisesta?
Kun löytää oikein omaa silmää hivelevän kuvan, kuinka onnelliseksi siitä tulee, hih!

En muista, milloin mahdoin itse liittyä Pinterestin joukkoihin, mutta siellä olen totisesti viihtynyt ja jos joskus tapaisin tämän sivuston ja idean keksijän, niin halaisin häntä kunnon rutistusotteella ja antaisin vielä pusunkin poskelle.

Niin paljon iloa ja onnea (ja aikaa) tämä huikea inspiraation mualimanpuolikas on minulle antanut! Pystyin tyhjentämään kaikki tallentamani kuvat, linkit ja ideat koneeltani yhteen paikkaan, jossa voin järjestellä ne kansioihin mieleni mukaan ja löytää ne taas helposti niitä kaivatessani.




Monet eivät varmaan tiedä Pinterestin ideaa, joten kerton sen lyhyesti omin sanoin. Pinterestiä voisi kuvata kauniiden asioiden paikaksi, jonne kirjautunut voi luoda vaikka kokonaisia maailmoja: voi vaikka suunnitella omia häitään yhteen kansioon/tauluun (miksi sitä nyt halutaan kutsua), matkakohteita toiseen tai kerätä kauniita taideteosten kuvia tai inspiraatiota sisustukseen. Suurinpiirtein vain taivas on rajana! Myös muiden käyttäjien kuvia voi selailla ja seurata ja liittää niitä omiinsa. Löytäessään myös jostain internetistä inspiroivan kuvan, voi Pin-nappia painamalla liittää sen muiden kuvien joukkoon.

Minulla meni juuri1000:n kuvan raja rikki, aikamoinen läjä niitä löytyykin nyt kun niitä selailen.
Tähän postaukseen liittyvät kuvat ovatkin nyt minun kansioistani noukittuja.



Ylpeänä sanon, että vietän  välillä paljonkin aikaa Pinterestissä , ja ahkerina aikoina käyn sitä katselemassa useammin kuin sähköpostiani, mutta siitä voi olla tulevaisuudessa myös paljon hyötyä: Minulla on esimerkiksi valmiina jo 23 ihanaa ja uniikkia Save the date -kutsuideaa, joita voi tietysti soveltaa myös muiksi kutsuiksi. Tai että olen kerännyt jo kymmenisen kuvaa supersöpöä ja taidokasta lakkausideaa kynsille, vaikken edes lakkaa koskaan kynsiäni. Kukin itse päättää, onko tämä järkevää vai ei.


Mutta hauskaa se ainakin on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Aina saa postittaa mietteitä, ideoita ja ajatuksia!
Kaikki otetaan hymyllä vastaan :)